Komedija Fest

Bjelovarčani "pucaju" od smijeha

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Komedija fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Komedija fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Komedija fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Komedija fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Komedija fest
18.09.2014.
u 13:25
Publiku su sjajno zabavili glumci kazališta Zamke iz Zeline, te Gaudeamusa sa Peščenice
Pogledaj originalni članak

Bjelovarčani ovog tjedna "pucaju" od smijeha jer Bjelovarsko je kazalište domaćin manifestacije Komedija festa, a koji nudi ponajbolja kazališna ostvarenja hrvatskih amaterskih teatara. Najbolja će predstava dobiti nagradu publike, a stručni će žiri pak dodijeliti nagrade za najbolju režiju, te najboljeg glumca i glumicu. 

Nakon sjajne uvertire s predstavom "Tragičari od nevolje", salve smijeha u Bjelovarskom kazalištu nastavile su se i tijekom predstave "Pravo i pravica" u izvođenju glumaca kazališta Zamka iz Zeline, a kada se publika smijala do suza, te predstave "Glorija" Teatra gaudeamus s Peščenica, tijekom koje su gledatelji također "pucali" od smijeha.

>> Smijeh i zabava u Bjelovarskom kazalištu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.