natrag u zatvor

Bjegunca iz gospićkog zatvora uhvatili – u ukradenom Golfu!

Foto: photos.com
Bjegunca iz gospićkog zatvora uhvatili – u ukradenom Golfu!
Autori mzr/VLM, le
14.04.2011.
u 11:43
Damir G. iz zatvora u Gospiću pobjegao je početkom prosinca prošle godine te se uspješno skrivao sve do sada.
Pogledaj originalni članak

Damira G., 32-godišnjeg bjegunca iz gospićkog zatvora i okorjelog lopova, policija je uhitila u utorak navečer, i to ni više ni manje nego u ukradenom Golfu četvorki negdje na području Susedgrada! Automobil zagrebačkih registracija nepopravljivi Damir G. “popalio” je u Vranovini u Trnju isti dan ili dan prije svog najnovijeg uhićenja od 27-godišnjeg vlasnika.

Iz zatvora u Gospiću, gdje je služio kaznu zbog gomile imovinskih delikata, Damir G. pobjegao je početkom prosinca prošle godine i od tada se vrlo uspješno skrivao od plavih snaga iako je za njime bilo raspisano čak pet potraga. Osim Golfa ukradenog u zagrebačkom Trnju, nakon njegova uhićenja u utorak, policija je prema proceduri obišla i stan kojim se koristio. Ondje ih je dočekalo mnogo novih dokaza, odnosno zanimljivih i simptomatičnih stvari.

Naime, u stanu je nađeno mnogo ukradenih predmeta, ali i automatska puška te dvije fantomke, obavezan alat za pljačke.

Dodajmo i to da osuđeni razbojnik Damir G. u policijskom dosjeu ima čak tristo kaznenih prijava, sve vezane za imovinske delikte.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KL
klek88
09:46 15.04.2011.

Klesarstvo treba država afirmirat te iz klesanog kamena raditi kuće a lopine da rade a ne da ih država hrani.