SKUPOCJENI AUTOMOBIL

Bizarnost u Zagrebu: Ogorčeni radnik kojeg šef nije plaćao sjekirom uništio pogrešnu limuzinu

Foto: RTL
Bizarnost u Zagrebu: Ogorčeni radnik kojeg šef nije plaćao sjekirom uništio pogrešnu limuzinu
12.10.2021.
u 09:07
Tijekom istrage ispostavilo se kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji nije ni kriv ni dužan za njegove nevolje
Pogledaj originalni članak

Podignuta je optužnica protiv muškarca (44) koji je u srpnju u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil Audi A8 3.0 TDI Quattro u vlasništvu poduzeća Good and fast.

Prema optužnici, on je “sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija te je time počinio kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari”. Tužitelji za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Portal Danica piše da je čovjek imena Elvis policiji odmah priznao nedjelo te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik tvrtke i automobila duguje više plaća koje mu ne želi isplatiti. No, tijekom istrage ispostavilo se kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji nije ni kriv ni dužan za njegove nevolje.

Ogorčeni radnik sa sjekirom, dakle, uništio je pogrešan Audi.

“Pozvan na kaznenu odgovornost, okrivljenik je priznao učin ovog kaznenog djela te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim Alenom B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu Alena B.”, tumače u državnom odvjetništvu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
10:19 12.10.2021.

Radi ovih nesretnih posljedica gdje je radnik znači radio, a nije bio plaćen, kome se je točno mogao obratiti? I što bi točno bilo nakon toga sa radnikom? Kako netko u 21. st. uopće može nekoliko mjeseci ići na posao, a ne dobivati plaću? I sva ta hrvatska elita iliti "elita" prešutno prelazi preko toga? Jer su kao pametni? Ako se sve vezano na plaće predaje PU, da li onda ona izvještava druge službe što se tiče inspekcije, savjetovanja radnika što mogu učiniti itd.? Mislim, ako te sve neke službe nisu u službi naroda, tada su svrha sami sebi, a na drugoj strani narod pati.

Avatar Togzm
Togzm
10:04 12.10.2021.

Elvis će dobit novu ovrhu od osiguravajučeg društva

Avatar Majda
Majda
09:33 12.10.2021.

Pravi vlasnik ima električni skuter ali je ovome netko prodao foru da ima Audi.Tako da se s razlogom iznervirao...