KAKO NIJE OSJETIO?

Bizarna scena u Splitu: Natočio autoplin, no zaboravio je napraviti jednu bitnu stvar

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Bizarna scena u Splitu: Natočio autoplin, no zaboravio je napraviti jednu bitnu stvar
18.01.2021.
u 16:30
Vozač Volkswagena bio je prava atrakcija na splitskim prometnicama
Pogledaj originalni članak

Bizarna scena snimljena je danas u Splitu gdje je vlasnik jednog automobila za sobom vukao crijevo od autoplina koje je, očito, zaboravio izvaditi nakon što je napunio plinsku bocu koja se nalazila u prtljažniku njegova Volkswagena.

Fotografija nespretnog vozača objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode te je, sasvim očekivano, izazvala lavinu komentara.

'Ne mora blizu stajati, sad se može spojiti gdje hoće', 'Narastao mu rep od plina', 'To mu je uzemljenje', 'Kaže troši 60 litara plina na 10 km', 'Nije zaboravio, već ima viška', samo su neki od urnebesnih komentara.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Cornelius
Cornelius
17:48 18.01.2021.

Kod nas u civilizaciji plin nam toče djelatnici benzinskih. Inače, iz sigurnosnih razloga je zabranjeno da si sam tankiraš plin, može doći do ozbiljnih povreda, ali s one strane Velebita očito vrijede druga pravila.

TK
tkoznaa
18:13 18.01.2021.

A vozač je falija na semaforu ili prolazi kroz crveno svjetlo ili se malo zaletija pa sta iza pune crte. A mili Bože, smišan li je!

AA
Aartur
21:36 18.01.2021.

Nadajmo se da kod nas neće nikad zaživjeti vozila na vodik