Delija pušten

Bivši vođa BBB-a Čupko dobio sedam godina zatvora zbog droge

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Goran Hajduković Čupko
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Goran Hajduković Čupko
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Goran Hajduković Čupko
02.12.2019.
u 15:26
Jedan od vođa navijača Crvene zvezde Delija Dragan Pavlović Gaston (47) oslobođen je optužbi i pušten na slobodu.
Pogledaj originalni članak

Bivši vođa navijačke skupine BBB Goran Hajduković Čupko (44) danas je nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora na Općinskom sudu u Karlovcu jer je u travnju u kombiju prevozio 170 kilograma marihuane, pišu 24 sata. Njegov kolega, srpski državljanin i jedan od vođa navijača Crvene zvezde Delija Dragan Pavlović Gaston (47) oslobođen je optužbi i pušten na slobodu. 

Njihov dvojicu je policija  u travnju u blizini naplatnih kućica autoceste A1 u Karlovcu zaustavila u kombiju zagrebačkih registracijskih oznaka u kojem su prevozili 170 kilograma marihuane pakirane u poliesterske vreće i pakete građevinskog stiropora, glumeći građevinske radnike. Pronađeno je i 0,05 grama kokaina, za koji je Pavlović rekao da je bio za osobnu upotrebu, čime je izmijenjena optužnica i on je izbačen iz optužbe.

Na samom kraju dokaznog postupka Hajduković se branio šutnjom pa je preslušana reprodukcija zvučnog zapisa s prvog ispitivanja u Državnom odvjetništvu u Karlovcu, na kojem priznao da je za 7,500 eura pristao prevesti 170 kilograma marihuane kombijem iz Splita za Zagreb, ne otkrivajući naručitelja zbog sigurnosti svoje djece, navodeći da Pavlović nije niti znao da prevoze marihuanu, već da ga je pozvao sa sobom radi društva.

- On nije ništa znao, tek je saznao za to kad nas je policija uhitila. Rekao sam mu oprosti - ispričao je Hajduković odvjetništvu.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

LA
lazovcina
19:13 02.12.2019.

Nije on toliko osudjen zbog droge , nego zato sto odbija da odkuca vlasnika droge. Bravo BBB, ja sam delija, ali skidam ti kapu.

Avatar Django
Django
15:46 02.12.2019.

Je li to mamićevac ili jovanovićevac?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:55 02.12.2019.

Delija i Boys na istom zadatku.