'Situacija je neizdrživa'

Bivši saborski zastupnik SDP-a: Priznajem. Izgrebao sam ključevima aute na parkiralištu

Foto: Google Maps
Bivši saborski zastupnik SDP-a: Priznajem. Izgrebao sam ključevima aute na parkiralištu
21.02.2017.
u 13:43
– Da mi je tko rekao da ću ovo jednog dana učiniti, ne bih mu vjerovao, ali situacija u koju smo dovedeni postala je neizdrživa – ispričao je Meštrović.
Pogledaj originalni članak

Bivši saborski zastupnik SDP-a Romano Meštrović iz Zadra priznao je Zadarskom listu da je izgrebao automobile u Ulici svete Nediljice u kvartu Varoš

– Priznajem da sam ključem izgrebao ta vozila i ovim se putem javno ispričavam onima čija sam vozila oštetio. Da mi je tko rekao da ću ovo jednog dana učiniti, ne bih mu vjerovao, ali situacija u koju smo dovedeni postala je neizdrživa – ispričao je Meštrović te dodao da je pribjegao "očajničkom činu" kako bi "skrenuo pozornost na problem pa pomogao obitelji i stanarima zgrade". 

"Unuka u kolicima više ne možemo dovesti do stana"

– Moja supruga ima metal u koljenima, pa možete zamisliti kako hoda, a malog unuka u kolicima više ne možemo dovesti do stana zbog toga što nam prolaz zaprječuju automobili čiji vlasnici ovdje ne žive i nemaju veze s ovom ulicom. Dođu ovdje i parkiraju, oduzimajući nam mjesto ne samo za vozila, što mi je čak manji problem, nego za najnormalniji prolazak do stana. Pa roditelji s dječjim kolicima više ne mogu tuda proći – požalio se Meštrović koji je bio SDP-ov zastupnik u mandatu od 2000. do 2003. godine. 

– Kada se moja supruga jednoga dana između svih tih vozila jedva provlačila, pao mi je mrak na oči zbog tog bezobrazluka i izgrebao sam nekoliko automobila. Teško mi je i tome sam pribjegao kao očajnoj opomeni jer nitko ne reagira i nikog više nije briga zbog ovog problema – zaključio je Meštrović.

>>U neovlaštenim servisima stakla su jeftinija nego u ovlaštenima

>>5 stvari koje na vozilu morate provjeriti nakon zime

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

VL
vlatx
13:59 21.02.2017.

I mi smo imali sličan problem ali nismo nikome grebali aute ili nešto slično. Iz pričuve smo financirali postavljanje rampe i problem riješen.

DU
Deleted user
14:03 21.02.2017.

Borba koja teče, sva sredstva su dopuštena. Toj partiji ovakvi načini svojstveni su već gotovo sto godina.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:05 21.02.2017.

Fascinantno je kako stanari zgrada (vlasnici) ne razumiju da nisu kupili i zemljište ispred zgrade, i da ista nije u njihovom vlasništvu u većini slučajeva. Komunizam je duboko ukorijenjen i gospoda si svašta dopušta. Sramotno je jedino to da isti ne razumiju da nisu vlasnici zemljišta i da jedino vlasnik možže napraviti reda.