Dragan Crnogorac

Bivši saborski zastupnik optužen za lažiranje putnih troškova

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Bivši saborski zastupnik optužen za lažiranje putnih troškova
12.10.2018.
u 14:59
Podnosio je obrasce za obračune putnih troškova u kojima je neistinito navodio da na sjednice Sabora dolazi vlastitim vozilom te je tako zaradio više od 18.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Dragan Crnogorac (40), bivši SDSS-ov saborski zastupnik optužen je za prijevaru, a  optužnicu  je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. 

Tereti ga se da je od 10. prosinca 2012. do 23. rujna 2015.,  u  vrijeme  dok  je  bio  zastupnik u Saboru, u više navrata lažirao putne troškove. Konkretnije, podnosio je obrasce za obračune putnih troškova  u kojima je neistinito navodio da na sjednice Sabora dolazi vlastitim  vozilom. 

No nije dolazio osobnim vozilom već vozilom koje mu je na  korištenje dala jedna udruga. Ta je udruga podmirivala i sve troškove, pa  Crnogorac nije imao nikakvih putnih  troškova. No usprkos tome, iz saborske  blagajne isplaćeno mu je 18.678 koje je zadržao za sebe, a za taj je iznos oštećen proračun.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KR
kruti
16:12 12.10.2018.

udruga zvana 5.kolona

CE
cenzura
16:10 12.10.2018.

Srpska posla!

Avatar Mi sami
Mi sami
16:34 12.10.2018.

Ne vjerujem da bi srbin pljačkao hrvatsku državu to je nemoguće.