Krešo Beljak:

'Bilo je razgovora s Plenkovićem, ali naš partner je SDP'

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Krešo Beljak
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Krešo Beljak
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Krešo Beljak
29.04.2017.
u 18:27
Duboko smo u lokalnim izborima, a novi parlamentarni izbori bi bili pogubni u mnogo pogleda, rekao je Beljak
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak poručio je danas

- HSS-a neće biti u priči oko vlade. Jamčim to, HSS je stranka koja je puno oluja prebrodila u zadnjih godinu dana tako da se sigurno nećemo nasukati u ovoj oluji. Sve do novih parlamentarnih izbora ostajemo oporba. Bilo je razgovora s Plenkovićem, ali ja sam to otklonio. Naš partner je SDP, duboko smo u lokalnim izborima, a novi parlamentarni izbori bi bili pogubni u mnogo pogleda - rekao je Beljak na televiziji N1.

- Više stranaka je protiv Plenkovića nego za, zato sam predložio da se okupi nova većina umjesto HDZ-ove i to bi HSS podržao. No, druge stranke su protiv pa je to malo izgledno - rekao je Beljak.

Osvrnuo se i na odnos HDZ-a i Mosta.

- Sve nas je ovo iznenadilo. Očito se to dugo kuhalo i odnos nije bio dobar - dodao je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

T1
t111
19:12 29.04.2017.

Tko moze vise ovoga pratiti? Ide na izbore sa SDPom, pa da potpise HDZu, pa sad opet govori da je sa SDPom... pa i vjetrovi se rijedje okrecu...

Avatar TAJSAM
TAJSAM
21:00 29.04.2017.

Nije mi jasno tko bi sa ovim Beljakom htio biti partner. Kad bi se prelistalo gdje je on radio nočni posao odmah bi ga izbacili iz Sabora jel takvi ljudi su sramota za predstavljane Hrvatske u Saboru. Pozdrav dobrim ljudima

AO
ante.oreskovic75
20:15 29.04.2017.

Odluči se tko ima bolje radio aparate da se držiš prilike pokazati što jedino znaš!