Bill Clinton: Na djelu je desničarska urota protiv Obame

Foto: Reuters
Bill Clinton: Na djelu je desničarska urota protiv Obame
28.09.2009.
u 14:59
Naime, kada je prije više od deset godina na površinu isplivala njegova afera s Monicom Lewinsky, Clintonova supruga Hillary koristila je sintagmu "velika desničarska urota" opisujući kako su politički protivnici njezina supruga htjeli postići njegov neuspjeh.
Pogledaj originalni članak

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država Bill Clinton tvrdi da je u toj zemlji na djelu velika desničarska urota koja je prije bila usmjerena protiv njega, a sada joj je u fokusu aktualni šef države Barack Obama.

Clinton je ovo izrekao odgovarajući na pitanje u intervjuu u emisiji "Meet The Press" TV-mreže NBC. Naime, kada je prije više od deset godina na površinu isplivala njegova afera s Monicom Lewinsky, Clintonova supruga Hillary, danas Obamina državna tajnica, koristila je sintagmu "velika desničarska urota" opisujući kako su politički protivnici njezina supruga željeli postići njegov neuspjeh, piše AP.

Bill Clinton je na pitanje postoji li još uvijek takva urota odgovorio:
- Možete se kladiti u to. Naravno da postoji. Više nije toliko jaka kao što je bila jer se Amerika u demografskom pogledu promijenila, ali urota je još uvijek jednako zlobna.

Bivši predsjednik dodao je da se sada ta urota fokusira na Obamu i da je cilj urotnika, prema svemu sudeći, predsjednikov neuspjeh.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Apollon_le_Philosophe
Apollon_le_Philosophe
17:44 28.09.2009.

Desnicarska urota - ljevicarska urota, e pa gdje je razlika ??!! Isto g***** samo drugo pakovanje.

FR
frka
17:46 28.09.2009.

Ako se za napade na Obamu koristi ista ona sintagma kao kada je Monica povukla dim iz Billove \"cigare\", onda nam jedino jos ostaje utvrditi tko je popusio Obami!

Avatar Sidewinder
Sidewinder
16:38 28.09.2009.

Pa isto je mogao reći i Bush, dok je bio na vlasti...