Španjolac preminuo u bolnici

Bik rogovima probio pluća španjolskom matadoru u Francuskoj

Foto: Screenshot
Bik rogovima probio pluća španjolskom matadoru u Francuskoj
18.06.2017.
u 16:50
Fandino je drugi španjolski matador koji je umro u borbi s bikovima u posljednjih godinu dana
Pogledaj originalni članak

Španjolski matador, Baskijac Ivan Fandino umro je u subotu navečer u bolnici u Mont-de-Marsanu u Francuskoj, podlegavši ozljedama zadobivenim u borbi s bikom, piše telegraph.

Ivan Fandino (36) je tijekom borbe s bikom zapeo za svoj ogrtač i pao, a potom ga je bik nabio na rog i probio mu plućno krilo.

Fandino je drugi španjolski matador koji je umro u borbi s bikovima u posljednjih godinu dana, nakon što je život izgubio Victor Barrio prošle godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:23 18.06.2017.

Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji to podržavaju. Koridu jednostavno treba zabraniti, spasiti neke ljude i spriječiti mrcvarenje jadnih životinja, ma koliko se netko pozivao na tradiciju.

DE
deda1234
17:39 18.06.2017.

i bikovi se opametili!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:10 18.06.2017.

Cestitke biku!!!Zivio ti meni!!!