RAZVOD

Berlusconijeva bivša žena i dalje traži 3,5 milijuna eura mjesečno

Foto: AFP
Berlusconijeva bivša žena i dalje traži 3,5 milijuna eura mjesečno
21.10.2010.
u 16:12
U novom iskazu Veronica ističe da je u taj iznos uključena i kompenzacija za krivnju za rastavu braka, koja je, tvrdi ona, isključivo Berlusconijeva. No, ima najava da će na sudu i Berlusconi objaviti navodne Veronikine preljube
Pogledaj originalni članak

Veronica Lario i njezin bivši muž Silvio Berlusconi pripremaju se za finale brakorazvodne parnice. U prosincu će Veronica i Silvio izaći pred sud koji će trebati utvrditi financijski obračun rastave braka. Cristina Morelli, odvjetnica Veronice Lario, potvrdila je da njezina štićenica ostaje pri svojem prvotnom zahtjevu za naknadu koju bi joj trebao plaćati bivši suprug, a to je 3,5 milijuna eura mjesečno! U novom iskazu Veronica ističe da je u taj iznos uključena i kompenzacija za krivnju za rastavu braka, koja je, tvrdi ona, isključivo Berlusconijeva. No, ima najava da će na sudu i Berlusconi objaviti navodne Veronikine preljube.

Za to vrijeme nagađa se o padu Berlusconijeve vlade i prijevremenim izborima u ožujku. Berlusconi je kazao da ima onih koji ga žele poslati kući, ali je smijući se dodao da ne zna koju bi od 20 svojih kuća trebao izabrati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
22:28 21.10.2010.

Ima stoka sitnog zuba da CRKNE radeci za ovu njegovu vjesticu.

OB
-obrisani-
22:48 21.10.2010.

aauuu Silvio,nayebo si,.....a morat ces Ronaldina prodati

EU
eureka001
10:18 22.10.2010.

hehehehehehehe 3,5 milijuna eura hihhihihihihihi, toliko bersluskoni ima v janim zepu heheheheehehehe