Berlusconi izdaje album s ljubavnim pjesmama

Foto: Reuters
Berlusconi izdaje album s ljubavnim pjesmama
01.01.2010.
u 13:56
Novi Berlusconijev album ujedno je i četvrti kojeg će premijer izdati u duetu sa svojim prijateljem, gitaristom Marianom Apicellom. Naziv albuma kao i izgled njegova omota još uvijek se drži u strogoj tajnosti
Pogledaj originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi izdat će ove godine CD s ljubavnim pjesmama, za čije je pisanje iskoristio oporavak u svojoj vili u Milanu nakon što ga je 13. prosinca napao i ozlijedio poremećeni muškarac, objavili su talijanski mediji.

Novi Berlusconijev album ujedno je i četvrti kojeg će premijer izdati u duetu sa svojim prijateljem, gitaristom Marianom Apicellom. Naziv albuma kao i izgled njegova omota još uvijek se drži u strogoj tajnosti, no poznato je da će neke od pjesama s Berlusconijeva novog CD-a nositi naslove „Ljubav“, „Ako te izgubim“, „Ostani uza me“, što je u skladu s premijerovim novim motom „Ljubav uvijek pobijedi zavist i mržnju“.
Kako pišu talijanske novine na CD-u će se naći 12 novih Berlusconijevih pjesama nastalih u suradnji s napolitanskim kantautorom Apicellom, od kojih je zasad dovršeno osam.

Strast talijanskog premijera prema glazbi odavno je poznata, Berlusconi voli pisati pjesme, a potom se beskrajno zabavlja izvodeći ih i to osobito u pratnji gitarista Apicelle, kojeg je upoznao prije osam godina. Apicella je prije suradnje s Berlusconijem bio zaposlen čuvar parkinga hotela Vesuvio, u kojem je u slobodno vrijeme uz gitaru zabavljao parove u restoranu. Prvi zajednički CD Apicelle i Berlusconija izdan je 2003. i prodan u 45.000 primjeraka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
16:15 01.01.2010.

To su ženski hirovi... Kao kod Pevecove. Žali bože.

Avatar condor
condor
16:15 01.01.2010.

bez_komentara. a što nam tek slijedi , kada na svjetlo dana izbiju \"dogodovštine\" Milana Bandića

SC
shq_control
20:54 03.01.2010.

strašno, kakvom teroru je izložen bratski talijanski narod... pa taj je gori od Tuđmana...