Beogradske sutkinje bave se prostitucijom, čak im se i tarifa zna

Foto: web
Beogradske sutkinje bave se prostitucijom, čak im se i tarifa zna
VL
Autor
Hrvoje Dečak
08.02.2010.
u 15:40
Postoje spoznaje da se još nekoliko sutkinja u Beogradu bavi visokom prostitucijom, a čak im se i tarifa zna. Jedna je sutkinja bila u vezi s bliskim rođakom optuženog za šverc droge, a druga je bila u ljubavnoj vezi s optuženikom.
Pogledaj originalni članak

Na popisu beogradskih sutkinja koje sredinom prosinca prošle godine nisu prošle ponovni izbor bilo je i onih koje su se profesionalno bavile prostitucijom, otkrio je beogradski dnevnik Press, čiji je izvor blizak Visokom savjetu sudstva.

- I to nije sve jer postoje spoznaje da se još nekoliko sutkinja u Beogradu bavi visokom prostitucijom, a čak im se i tarifa zna. Jedna je sutkinja bila u vezi s bliskim rođakom optuženog za šverc droge, a druga je dugo vremena u ljubavnoj vezi s optuženim - otkriva sugovornik Pressu. Osim sutkinja prostitutki, prema spoznajama beogradskih novina, postoje i oni kojima je sudački poziv samo paravan, a zapravo se bave biznisom. Tako jedan beogradski sudac drži kafić, trgovinu i servis za pranje automobila.

Neki su suci, pak, išli na svadbe ljudi čije su predmet vodili, a neki su osuđeni zbog nasilja u obitelji. Predsjednica Visokog savjeta Nata Mesarović nije željela govoriti o konkretnim slučajevima sudaca koji nisu izabrani, ali je priznala da među njima ima onih koji “ne zaslužuju baviti se tom profesijom”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

MI
milton
15:58 08.02.2010.

zašto ne, neka ipak netko radi, a da za top ima platu

UR
uravnotezenost
16:08 08.02.2010.

\"Vrag u nuždi i muhe jede\"!

JO
johnyloggan
16:01 08.02.2010.

...uh, kako mi je presudila!