NEVJEROJATAN SLUČAJ PREVARE

Beograđanka (27) objavljivala oglase i nudila muškarcima brak, prikupila skoro 200.000 kuna

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Srpski dinar
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Srpski dinar
30.09.2022.
u 21:23
Djevojka je putem društvenih mreža objavljivala oglase i pronalazila usamljene muškarce kojima je obećavala brak
Pogledaj originalni članak

Srbijanska policija jučer je uhitila 27-godišnju djevojku A.J. u Beogradu koju se sumnjiči da je u proteklih nekoliko mjeseci napravila više od 600 kaznenih djela.

Kako prenosi Telegraf.rs, djevojka je putem društvenih mreža objavljivala oglase i pronalazila usamljene muškarce kojima je obećavala brak. 

Potaknuti njenim obećanjima, muškarci bi joj uplaćivali novce, čime je prikupila ukupno preko tri milijuna dinara, odnosno preko 192.000 kuna.

>> VIDEO Putin priznao ukrajinski Herson i Zaporižje kao neovisne države

'Znam tko sam'

Sutra počinje popis u Srbiji: hoće li biti i koliko Hrvata manje

U sklopu kampanje „Znam tko sam“ snimljeno je više spotova, u suradnji s Osječko-baranjskom županijom  tiskani su istoimeni bilteni, na brojim okupljanjima i putem društvenih mreža promovirale su se poznate osobe, kao i mnogobrojna postignuća hrvatske zajednice u Srbiji. Hrvatima – katolicima u Vojvodini obratili su se srijemski biskupi Đuro Gašparović i Fabijan Svalina istaknuvši važnost očitovanja nacionalne i vjerske pripadnosti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

JM
Jmjm
04:10 01.10.2022.

Zasto curu hapsiti?,nije naivcima nista ukrala ,naivcine su sami uplacivali lovu.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:45 01.10.2022.

Još jednom se pokazalo da su usamljeni muškarci meka srca, ma gdje bili.

LU
Luster1991
22:50 30.09.2022.

Srbija nas ne zanima niti vijesti od tamo. Ne zanima nas ništa od njih, maknite se od njih. Dajte budite malo inteligentni. Ne dajite nam više vijesti od tamo jer nas ne zanimaju. Pa bljuva mi se, ali doslovno bljuva na ove "vijesti". Svako im dobro želim, ali jedina vijest koja nas zanima jest gdje su naši nestali i kada će početi plaćati ratnu odštetu - do zadnje kune. Ooo hoćete, hoćete, govorite što želite, ali hoćete. Mi mlađi nećemo odustati od toga, ne. Dakle dalje od toga nas ništa ne zanima, ali ama baš ništa, zbilja ništa. Točka.