gradna 85g

Crnoja zatražio građevinsku dozvolu, Samobor: Odlučili smo se na kompromis

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Crnoja zatražio građevinsku dozvolu, Samobor: Odlučili smo se na kompromis
03.02.2016.
u 11:32
Ako opet ne krene s izgradnjom u najkraćem mogućem roku, morat ćemo vratiti zemljište – rekao je Beljak
Pogledaj originalni članak

Ministar s najkraćim mandatom u povijesti Hrvatske, Mijo Crnoja, ipak je zatražio izdavanje građevinske dozvole na adresi Gradna 85G u Samoboru gdje se nalazi mala baraka, pišu 24 sata. Grad Samobor Crnoji je dodijelio parcelu u sklopu programa za zbrinjavanje. 

Gradonačelnik Samobora Krešimir Beljak potvrdio je da je Mijo Crnoja bio u gradskoj upravi, donio dokumente i krenuo u postupak za izdavanje građevinske dozvole.

– Odlučili smo se na kompromis jer sudski procesi za povrat zemljišta traju dugo. Cilj je zbrinjavanje branitelja. Ako opet ne krene s izgradnjom u najkraćem mogućem roku, morat ćemo vratiti zemljište – rekao je Beljak i dodao da nisu potpisali aneks ugovora te da Crnoji i dalje teku rokovi i ima pravo na izgradnju kuće.  

>> Policija izašla na teren uvjeriti se da Crnoja ne živi u daščari

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DU
Deleted user
12:06 03.02.2016.

A cemu sudski proces ako on nije ispostovo dogovor,,,zar se zemljiste ne uzima ako ne ispostujes rokove,,,kakav sudski proces??????

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:33 03.02.2016.

treba mu dati još jedan kredit jer je prošli potrošio-ipak je on domoljub-branitelj-vjernik

BJ
Bjelovar112
12:03 03.02.2016.

drugovi iz Samobora koji kompromis ? molim grad Samobor da javno objavi koliko ima slobodnih parcela da se branitelji jave da ih uzmu . No hoće li Ministarstvo branitelja tražiti povrat ovlaštenog kredita jer nije namjenski utrosen ?