Ponovno u akciji

Belgijski ovčar Arr na Ježevu pronašao 7 kilograma marihuane

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Belgijski ovčar Arr na Ježevu pronašao 7 kilograma marihuane
29.11.2010.
u 12:50
Za raspačavanje ukupno 7880 grama marihuane osumnjičen je Tomislav D. (32) iz Slavonskog Broda
Pogledaj originalni članak

Belgijski ovčar Arr, koji je prije nešto više od mjesec dana pronašao 4,3 kilograma marihuane iza zadnjeg branika automobila na Peščenici, u subotu je ponovno bio u akciji. Ovoga puta nanjušio je sedam kilograma marihuane na stražnjem sjedalu Fiat Punta na autocesti A3 kod odmorišta Ježevo. Kao i prošli put, u trenutku kada je Arr veselo zalajao i počeo mahati repom, diler je shvatio da mu spasa nema.

Toga popodneva policajci Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice za nadzor državne granice i Arr, dok su kontrolirali nezakonite ulaske i boravke osoba preko granice, u sklopu redovite kontrole zaustavili su i Fiat Punto slavonsko-brodskih registarski oznaka koji je vozio 32-godišnjak. Budući da je Arr pozitivno reagirao na prisutnost droge, policajci su sljedeći dan nabavili sudski nalog te pronašli 23 paketa trave na zadnjem sjedištu u crnoj torbi. Premetačinom dilerova stana u Slavonskom Brodu pronašli su još 93,3 grama kokaina, 522 grama marihuane i digitalnu vagu. Vrijednost zaplijenjene droge policija je procijenila na 170.000 kuna, a u uličnoj preprodaji dostigla bi i znatno viši iznos.

Za raspačavanje ukupno 7880 grama marihuane na relaciji Zagreb - Slavonski Brod osumnjičen je Tomislav D. (32) iz Slavonskog Broda, već evidentiran u policijskim dosjeima za isto kazneno djelo, za nasilničko ponašanje i prometne delikte te je nakon kriminalističkog istraživanja priveden sucu istrage Županijskog suda.

Policijski pas Arr, specijaliziran za otkrivanje droga, svoju "karijeru" počeo je prije tri i pol godine kada je počeo trenirati. U godinu i pol, koliko pomaže policajcima, zaslužan je za 20 zapljena. Najveća mu je ona sa 150 kilograma marihuane na graničnom prijelazu Bregana, a slijede tri kilograma heroina i osam kilograma trave.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.