posjet iz BiH

Bećirović položio vijenac u spomen žrtvama Vukovara

Foto: VL
Bećirović položio vijenac u spomen žrtvama Vukovara
17.05.2012.
u 20:27
Prije sastanka u gradskoj upravi Bećirović je prvo posjetio Spomen dom Ovčara, a zatim spomen-područje masovne grobnice na Ovčari gdje je položio vijenac u spomen žrtvama.
Pogledaj originalni članak

VUKOVAR - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović posjetio je danas Vukovar gdje se sastao sa dogradonačelnikom Željkom Pinjuhom i predsjednikom Gradskog vijeća Tomislavom Džankom.

- Vukovar je stradao kao žrtva sulude ideje o stvaranju velike Srbije. Došao sam kao i na mnoga druga mjesta nevinih žrtava kako bih im odao dužnu počast i poklonio im se. Vukovar je opomena što se nikada više ne smije dogoditi nigdje u svijetu, rekao je Bećirović. Između ostaloga posebno je pozdravio dosadašnje inicijative Vukovara na povezivanju sa lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini.

Prije sastanka u gradskoj upravi Bećirović je prvo posjetio Spomen dom Ovčara, a zatim spomen-područje masovne grobnice na Ovčari gdje je položio vijenac u spomen žrtvama. Tijekom razgovora Pinjuh i Džanak su Bećirovića i njegove suradnike upoznali sa dosadašnjom prekograničnom suradnjom Vukovara i Tuzle kao i sporazumima o prijateljskim odnosima i s gradovima Sarajevom i Mostarom kao značajnoj osnovi ponovnog povezivanja ljudi izvan državnih granica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.