TV LUTKICE

Barbike za kolekcionare s likovima TV-legendi

Foto: Matttel
Barbike za kolekcionare s likovima TV-legendi
14.09.2010.
u 22:38
U prosincu ove godine i siječnju 2011. Mattel će izbaciti na kolekcionarsko tržište lutke odjevene kao pet likova iz klasičnih američkih TV-serija
Pogledaj originalni članak

Dok našoj poblici malo što znače lutka odjevena kao Barbara Eden u seriji "I Dream of Jennie", kao Elizabeth Montgomery u ulozi Samanthe Stevens ("Bewitched", serija koja je nedavno doživjela ne baš uspio filmski remake s Nicole Kidman) ili kao Donna Douglas (Elly May Clampett u "Beverly Hillbillies"), oni malo stariji odmah će prepoznati dvije najatraktivnije lutke: Krystal Carrington (Linda Evans) i Alexis Carrington-Colby (nepoderiva Joan Collins, kojoj su sad već valjda i unuci stariji od najnovijih muževa) iz nekad popularne "Dinastije".

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.