Bandić je na facelifting poslao i vlastiti potpis!

Bandić je na facelifting poslao i vlastiti potpis!
06.11.2009.
u 18:49
Jednostavnom usporedbom autograma koji je osobno dao za vrijeme kampanje i službenih materijala vidljivo je da je Bandićeva obećanja na plakatima potpisao netko drugi, što nam je priznao i jedan od njegovih suradnika na izborima 2005. godine.
Pogledaj originalni članak

Fotografije kandidata nezadovoljnih vlastitim izgledom često se retuširaju pa građani često ostanu iznenađeni kad uživo vide njihova oronula lica. No Milan Bandić otišao je i korak dalje - injekcijama botoxa, silikonom i grafičkim skalpelom napao je vlastiti potpis.

Na njegovim predizbornim plakatima, u kampanji radnog naslova “Raditi za Zagreb” svi su materijali nosili potpis Milana Bandića - samo što on nije bio djelo njegovih ruku nego mašte grafičkih dizajnera. Jednostavnom usporedbom autograma koji je osobno dao za kampanje i službenih materijala vidljivo je da je Bandićeva obećanja na plakatima potpisao netko drugi, što nam je priznao i jedan od njegovih suradnika na izborima 2005. godine.

Zagrebački gradonačelnik uz to se povremeno služi i trećim potpisom kojim označava službene dokumente, a koji bi i eksperti proglasili nečitkim. Takav je, naravno, potpuno neupotrebljiv za plakate i letke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
00:33 07.11.2009.

Gosp.Bandic,jos niste otrcali,zasto cekate?Sto kazete, tribate jos vremena da pokupite sve pare i vratite Zagrebcanima?OK, vratite pare i gubi te se da vas nikad vise nevidimo. FORZA MIREK!!! 7/11.09 11h LISINSKI

OB
-obrisani-
23:03 07.11.2009.

Največi blentavci su u zagrebu.A takvi ih i predstavljaju,te im vladaju.

MU
Muka
19:58 31.12.2020.

Podsjeća me na vidoševića kad se kandidiral za predsjednika. Dobar je to znak, bliži se pad.