E neće moći

Baku napali razbojnici i pokušali joj ukrasti auto, njezin odgovor bio je brutalan

Foto: Screenshot
Baka potjerala kriminalce u Južnoj Africi
03.09.2018.
u 12:58
Mnogi su na Twitteru, gdje je snimka nadzorne kamere objavljena, pohvalili bakin postupak, no neki su rekli da to nije bilo baš razborito te da može biti sretna što je još živa
Pogledaj originalni članak

Hrabra baka u Južnoj Africi otjerala je naoružane kriminalce koji su joj pokušali ukrasti auto i prijetili joj da će je upucati, a sve je snimljeno nadzornom kamerom.

Incident se dogodio u Gautengu kada je žena u Jeepu ušla u svoje ograđeno dvorište, a razbojnici su iskoristili priliku i ušli za njom. Izašli su iz auta i počeli joj prijetiti, lupati na prozor... No baka se nije dala, ne samo da im nije htjela otvoriti, nego je krenula unatrag i zabila se u njihov auto. Pokušali su pobjeći, no nesuđena žrtva još se dvaput zabila u njih dok su već bili na cesti.

Kako prenosi Daily Mail, na snimci se može čuti kako žena na afrikaansu nakon okršaja razgovara s drugom ženom, koja je zove ouma, to jest baka. Vozačica kaže da joj je žao što se u vozilo razbojnika nije zabila još jače i više puta.

Mnogi su na Twitteru, gdje je snimka nadzorne kamere objavljena, pohvalili bakin postupak, no neki su rekli da to nije bilo baš razborito te da može biti sretna što je još živa. Neki su pak sugerirali da pištolji možda nisu ni bili pravi.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:12 03.09.2018.

prokleti rasisti..

KO
Kora
07:24 04.09.2018.

Što reći?

DO
dosta
14:42 03.09.2018.

Ja sam procitao da je bilo bang i onda se dalo u bjeg, hrabra baka,