šef facebooka

Bacio se u politiku: Zuckerberg skuplja novac za republikance

Foto: BIG PICTURES/Pixsell
Bacio se u politiku: Zuckerberg skuplja novac za republikance
25.01.2013.
u 09:25
Guverner Chris Christie prvi je američki političar kojemu šef Facebooka nastoji osigurati financijsko zaleđe
Pogledaj originalni članak

Vlasnik društvene mreže Facebook Mark Zuckerberg zakoračit će u političke vode i sljedećeg mjeseca organizirati donatorsku večeru za republikanskog guvernera Chrisa Christija. Potencijalni kandidat za predsjedničke izbore 2016. godine time je dobio vrlo moćnog saveznika, javlja Telegraph.

Zuckerberg će večeru prirediti u svom kalifornijskom domu 13. veljače sa suprugom Priscillom Chan, a ulaznica će po osobi stajati vrtoglavih 3800 dolara. Iz Facebooka su potvrdili da se Zuckerberg s Chrisom upoznao prije dvije godine kada je dao 100 milijuna dolara za izgradnju škola u New Jerseyju.

Ova je vijest iznenadila mnoge jer je vlasnik Facebooka do sada uspješno izbjegavao povezivanje s nekom od dvaju vodećih američkih političkih opcija i to čak nakon što se u Silikonskoj dolini dva puta susreo s Barackom Obamom.

>>Facebook naplaćuje 100 dolara za slanje poruke M. Zuckerbergu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.