Božićni duh

Aviokompanija s Novog Zelanda ismijala Trumpa u blagdanskoj reklami

Foto: YouTube/Screenshot/Air New Zealand
Aviokompanija s Novog Zelanda ismijala Trumpa u blagdanskoj reklami
30.11.2018.
u 12:48
Svako dijete koje predstavlja po jednu zemlju obeća da će promijeniti ponašanje na bolje, da će jesti više povrća pa će biti manje napuhnuti, te će prestati vući za kosu druge
Pogledaj originalni članak

Zrakoplovna tvrtka Air New Zealand u blagdanskoj se reklami našalila na račun američkog predsjednika Donalda Trumpa prikazujući američkog dječaka s crvenom kapom na kojoj piše "Učinimo Božić ponovno velikim" i  kojemu se smiju druga djeca s popisa zločeste djece Djeda Božićnjaka.

Pozdravljajući putnike božićnim pozdravom iz "najljepšeg mjesta na Zemlji" Djed Božićnjak slučajno pošalje popis zločeste djece u 2018. studentu na Novom Zelandu Elvisu Andersonu umjesto svojim vilenjacima na Sjevernom polu.

Dok sjedi u kazni Andersonu padne na pamet da okupi zločestu djecu iz čitavog svijeta kako bi popravio probleme i pozove novozelandskog nacionalnog prijevoznika da preveze djecu na summit na Sjeverni otok.

Svako dijete koje predstavlja po jednu zemlju obeća da će promijeniti ponašanje na bolje, da će jesti više povrća pa će biti manje napuhnuti, te će prestati vući za kosu druge.

Jedino američki dječak, odjeven u dvodijelno odijelo i crvenu kapu sa sloganom, ustraje na tome da nije uopće zločesto i da je najbolja moguća osoba izazivajući smijeh druge djece, što podsjeća na scenu iz Ujedinjenih naroda kada se Trump hvalio postignućima svoje administracije a delegacije drugih zemalja su se počele smijati.

"Nisam očekivao takvu reakciju, no dobro", izgovara dječak iste riječi koje je upotrijebio Trump u UN-u.

Reklamu pogledajte u videu ispod.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.