tragedija u njemačkoj

Automobilom zapeo u snijegu, a par sati poslije pronađen mrtav pokraj ceste

Foto: Pixabay/Ilustracija
Automobilom zapeo u snijegu, a par sati poslije pronađen mrtav pokraj ceste
05.12.2022.
u 09:37
Kada se umirovljenik odvezao i od čega je na kraju umro, tek će se utvrditi.
Pogledaj originalni članak

Umirovljenik (74) je s automobilom zapeo u snijegu u njemačkoj saveznoj zemlji Saskoj-Anhaltu, a par sati poslije pronađen je mrtav. Prema prvim informacijama iz policije, 74-godišnjak je zapeo u snijegu sa svojim automobilom u blizini Allerstedta, četvrti Kaiserpfalza u okrugu Burgenland.

“Čovjek je tada vjerojatno napustio automobil”, rekla je glasnogovornica policije. “Postoje indicije kako je ponovno izvana pokušao osloboditi automobil iz snijega”, dodala je. Što se dalje dogodilo s muškarcem potpuno je nejasno, pišu njemački mediji, javlja Fenix Magazin.

Mrtvo tijelo muškarca je u nedjelju ujutro pronađeno pokraj ceste u blizini vozila. Očito je tamo bilo nekoliko sati. Kada se umirovljenik odvezao i od čega je na kraju umro, tek će se utvrditi.

“Ne može se isključiti smrt smrzavanjem. Nema dokaza o uključenosti druge osobe u smrt”, rekla je policija.

Snijeg je padao na većem dijelu Saske-Anhalta tijekom vikenda. “Palo je do 15 centimetara svježeg snijega, posebno od područja Harza do Mansfelder Landa”, izvijestila je njemačka meteorološka služba. U nedjelju je konačno nastupilo malo zatopljenje.

Video: Kada smijete uključiti svjetla za maglu, a kada zbog toga možete dobiti kaznu?

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.