Međimurje

Automobilom se zaletio u skupinu mještana, završio u istražnom zatvoru

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Automobilom se zaletio u skupinu mještana, završio u istražnom zatvoru
10.04.2019.
u 09:39
Zaletio se u trojicu muškaraca u dobi od 30, 21 i 40 godina te potom pobjegao.
Pogledaj originalni članak

Četiri su osobe lakše ozlijeđene u romskom naselju Piškorovec u Međimurskoj županiji. U subotu oko 13.40 minuta u dvorištu u kojem je skupina muškaraca konzumirala alkoholna pića 31-godišnjak je bacio praznu bocu prema 40-godišnjaku i pritom pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga je sjeo u osobni automobil i zaletio se u trojicu muškaraca u dobi od 30, 21 i 40 godina te potom pobjegao.

Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, ali i dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, jučer je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.