ČAKOVEC

Automobilom se namjerno zaletio u tri osobe

Foto: ilustracija
Automobilom se namjerno zaletio u tri osobe
12.06.2019.
u 16:55
Optužnica je podignuta protiv 31-godišnjaka za kojeg se sumnja da se je 6. travnja namjerno zaletio automobilom u kuću gdje su sjedila dvojica muškaraca
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Terete ga da je 6. travnja 2019. u dvorištu kuće u Piškorovcu nakon svađe s više osoba sjeo u osobni automobil i zaletio se prema stolu za kojim su bili 30-godišnjak i 21-godišnjak.

Udario je u njih, a u nastavku vožnje i u 40-godišnjaka koji je pokušao pobjeći iz dvorišta. Sva trojica su ozlijeđena.

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u.

Izvlačenje broda u Budimpešti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

CE
cenzura
17:36 12.06.2019.

Zar je zabranjeno napisati da se radi o romima u romskom naselju????? Da je (nedaj Bože) riječ o branitelju to bi bilo "masnim" slovima u naslovu!!

BA
baartol
17:20 12.06.2019.

piškorovec je naselje irona kojima je poglavica toro kajtaz

TH
thu
17:51 12.06.2019.

Neki Iron man??!