Nesreća

Automobilom prešao na suprotnu stranu ceste i poginuo na mjestu

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Automobilom prešao na suprotnu stranu ceste i poginuo na mjestu
27.07.2011.
u 08:59
Automobilom je udario u autobusno stajalište i banderu, a trojica putnika s teškim su ozljedama prevezena u bolnicu
Pogledaj originalni članak

Dvadesettrogodišnji Petrinjac I. T. poginuo je noćas oko dva sata u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Mošćenici. Još su tri osobe ozlijeđene i prevezene u sisačku Opću bolnicu.

Nesretni I. T. kretao se svojim automobilom Fiat Punto iz pravca Siska. Iz za sada nepoznatih razloga prešao je na suprotnu stranu ceste, gdje je udario u nadstrešnicu na autobusnom stajalištu, a zatim u stup. Automobil je nakon toga završio u jarku uz cestu te se djelomično zapalio.

Vozač je na mjestu nesreće poginuo, a trojica mladića koji su s njim bili u automobilu prebačena su u bolnicu. Požar su ubrzo ugasila tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, a morali su intervenirati i u izvlačenju tijela nesretnog vozača iz vozila. Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

NG
ngolubic
09:27 27.07.2011.

e moji novinari a da upotrebljavate gramatiku i hrvatski jezik u svojim suhoparnim tekstovima. što je to bandera??????

MA
Machak
09:56 27.07.2011.

Meni ovo baš i ne sliči na Fiat Punto....

CH
chemica
10:21 27.07.2011.

Pogibe čovjek, a balonje broje gramatičke pogreške. Vrlo humano. Bandera, bandera, bandera! Eto vam je rvatine još malo pa vrištite i čupajte kosu.