Teška prometna

Automobilo se zaletio u kameni zid, dvoje ozlijeđenih

Foto: Pero Lovrović/PIXSELL
Automobilo se zaletio u kameni zid, dvoje ozlijeđenih
28.03.2010.
u 11:41
Dvojica prijatelja teško su stradala u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na području Kukuljanova u zaleđu Bakra. Obojica su s teškim tjelesnim ozljedama prebačena u KBC na Sušaku, gdje su i zadržana.
Pogledaj originalni članak

BAKAR - Dvojica prijatelja, M.J. (30) iz Čavla i V.S. (24) iz Novog Vinodolskog, vjerojatno u povratku iz noćnog provoda teško su nastradala u prometnoj nesreći što se dogodila u noći na nedjelju oko 1,15 sati na području Kukuljanova u zaleđu Bakra.

Obojica su s teškim tjelesnim ozljedama prebačena u KBC na Sušaku, gdje su i zadržana.

U Policijskoj upravi Primorsko-goranske županije doznali smo da je M.J. svojim alfa romeom zbog neprilagođene vožnje ulaskom u oštri lijevi zavoj izgubio nadzor nad upravljačem i autom se zabio u kameni ogradni zid.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
krenica
17:52 28.03.2010.

Svakome se može dogoditi nesreća u vožnji,ali me čudi da ne pogine na stotine na dan nazovimo vozača ustvarnosti luđaka na cesti.Ovdje su većinom opasno ludi za volanom a policiju ne treba ni komentirati jer i ne postoje na cestama.