Neobična prometna nesreća na Liburnskoj obali u Zadru

Automobil splitskih registracija završio na krovu

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Automobil splitskih registracija završio na krovu
31.12.2009.
u 13:34
Automobil splitskih registracija krivo se prestrojio na križanju te je pritom udario u automobil talijanskih registarskih oznaka, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Od udarca je odletio u stablo, od kojeg se odbio te se prevrnuo na krov
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Neobična prometna nesreća koja se danas oko 12.40 sati dogodila na Liburnskoj obali u Zadru, kada je jedan automobil splitskih registarskih oznaka završio na krovu, ipak je prošla bez težih posljedica.

Taj automobil splitskih registracija krivo se prestrojio na križanju te je pritom udario u automobil talijanskih registarskih oznaka, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil splitskih registracija je od udarca odletio u stablo, od kojeg se odbio te se prevrnuo na krov. Na mjesto nesreće odmah je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći koje je vozača uništenog automobila prevezlo na Odjel kirurgije Opće bolnice Zadar gdje je, kako neslužbeno doznajemo, utvrđeno da nije ozlijeđen.

 Na mjestu nesreće još uvijek traje policijski očevid, tako da službenih informacija o okolnostima događaja još uvijek nema.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IZ
izbrisan
17:40 31.12.2009.

Ma za to su krive splitske registarske oznake.