Automobil direkora 'Hemofarma' kamenovao sin lokalne hadezeovke

27.01.2009.
u 10:50
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Mario Munivrana (19), koji je zajedno sa Sanelom Hodžićem (20) i Predragom Funčićem (21) kamenovao automobil direktora srbijanskoga košarkaškog kluba Hemofarm i koji je zbog toga prekršajno prijavljen te kažnjen sedmodnevnom zatvorskom kaznom, sin je Jasminke Bašić, lokalne zadarske članice HDZ-a i nastavnice razredne nastave u Osnovnoj školi Stanovi.

Jasminka Bašić izjavila je kako je šokirana tim događajem zbog kojeg se čak i srami. Vjeruje da se sve dogodilo jer joj je sin bio pod utjecajem alkohola, da se inače ne druži s tim mladićima i da se vjerojatno našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr