Smrt u prometu

Autom sletio s ceste i zabio se u betonski stup

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Autom sletio s ceste i zabio se u betonski stup
05.07.2010.
u 23:39
Sletio je s kolnika zbog zdravstvenih porblema, pretpostavlja se. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i obdukciju.
Pogledaj originalni članak

Vozač (64) mercedesa ML zagrebačkih registracijskih oznaka preminuo je nakon prometne nesreće koja se dogodila u 21.50 u Zagrebačkoj ulici u Maloj Ostrni kod Dugog Sela. Vozio je Zagrebačkom ulicom kada je, najvjerojatnije zbog zdravstvenih problema, izgubio nadzor nad vozilom. Skrenuo je ulijevo i udario u betonski stup javne rasvjete.

Bio je sam u automobilu, a u nesreći nije sudjelovalo nijedno drugo vozilo. Nakon nesreće vozilom hitne pomoći prevezen je u Dom zdravlja u Dugom Selu, gdje je preminuo oko 22.42 sata.

Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.