donja stubica

Autom naletio na pješakinju pa pobjegao: Žena je preminula na mjestu nesreće

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autom naletio na pješakinju pa pobjegao: Žena je preminula na mjestu nesreće
28.09.2019.
u 21:32
Za vozačem se intenzivno traga.
Pogledaj originalni članak

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći kod Donje Stubice oko 19.30 sati. Kako su nam kazali u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj žena je na mjestu poginula uslijed naleta automobila kod kućne adrese Donja Podgora 2a. 

Nakon što je udario pješakinju, vozač se automobilom udaljio s mjesta nesreće. Od policije smo saznali da se radi o osobi staroj 50-ak godina, a za vozačem se još uvijek intenzivno traga.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija korisnici su komentirali da je na mjesto nesreće stiglo nekoliko vozila hitne pomoći i policije.

Na istu lokaciju pristiglo je i Općinsko državno odvjetništvo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
22:04 28.09.2019.

"Nakon što je udario pješakinju, vozač se automobilom udaljio s mjesta nesreće." Kako znamo da nije "Nakon što je udariLA pješakinju, vozačICA se automobilom udaljiLA s mjesta nesreće."?! Jel to seksizam, Doris???

BR
brezposlicar
20:32 29.09.2019.

Zbog takvih bi trebalo obnovit goli otok da tamo tucaju kamen i prisjecaju se svojih zrtava.

Avatar Dumen
Dumen
06:33 29.09.2019.

U kasnijem sudskom postupku bolje prođe onaj koji pobjegne sa lica mjesta jer se stigne otrijezniti i sa fiškalom dogovoriti strategiju obrane. Pod uvjetom da je pametan.