UPS, KRIVA PAPUČICA

Auto velikom brzinom 'uletio' u trgovinu, sve je iznenadilo tko je bio za upravljačem

Foto: screenshot LiveLeak
Foto: screenshot LiveLeak
07.08.2020.
u 07:43
Iako je nastala velika materijalna šteta, u nesreći nitko nije stradao, a jedna je žena u posljednji trenutak uspjela izbjeći automobil
Pogledaj originalni članak

Neobična nesreća dogodila se u rumunjskom mjestu Ciolpani nedaleko od Bukurešta gdje su nadzorne kamere snimile trenutak kada je automobil velikom brzinom uletio u lokalnu trgovinu.

Iako je nastala velika materijalna šteta, u nesreći nitko nije stradao. Jedna žena, koja je kupovala u trgovini, u posljednji trenutak uspjela je izbjeći automobil bez nadzora.

Prema pisanju lokalnih medija, nesreću je skrivila 77-godišnja žena koja se policiji opravdala kako je zabunom stisnula pogrešnu papučicu kada je stigla na parkiralište trgovine pa je umjesto kočnice ''nagazila'' gas.

Žena je, srećom, prošla neozlijeđeno, no nakon ove nesreće trebala bi promisliti je li vožnja automobila još uvijek za nju...

Foto: screenshot LiveLeak

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TO
tovarinjo
10:31 07.08.2020.

Budimo iskreni, nitko se nije iznenadio

IM
ivica.majic.940
10:33 07.08.2020.

Auto je utirala umisto kolica

PE
peroperić22
13:59 07.08.2020.

spuštam se ja tak po mesničkoj, auto juri....treba stat... ja u nožnu - ne radi... ja u ručnu - ne radi.... ja u kiosk - radi!