posvojili snagatora

Australac snimio nevjerojatan prizor: Što to nosi ovaj super snažni pauk?!

Foto: Facebook/Jason Womal
Australac snimio nevjerojatan prizor: Što to nosi ovaj super snažni pauk?!
24.10.2016.
u 08:48
Jason je napravio još nekoliko fotografija pauka i miša, a nedavno je objavio i šaljivu poruku u kojoj poručuje da je pauk dobro i da su ga nazvali Hermie
Pogledaj originalni članak

Kada je Jason Womal iz australskog grada Coppabella jučer krenuo na posao, nije ni slutio kakav će prizor uskoro ugledati.

– Želiš vidjeti nešto cool? – upitao ga je susjed na što je dobio odgovor: "Da, naravno."

Jason je otišao do susjedove kuće gdje su vidjeli ogromnog pauka kako pokušava pojesti miša. Radi se o velikoj vrsti Sparassidae (eng. Huntsman) koja može narasti do 30 centimetara veličine.

– Što će on s njim? Čovječe to je tako cool – čuje se na snimci dok pauk s mišem hoda po zidu.

Jason je napravio još nekoliko fotografija pauka i miša, a nedavno je objavio i šaljivu poruku u kojoj poručuje da je pauk dobro i da su ga nazvali Hermie.

– Posvojili smo ga i on sada vodi svoj posao istrebljivača u Coppabelli. I sada plaća stanarinu. LOL – napisao je Jason. 

>> Otrovni pauk ugrizao ga za penis drugi put u pet mjeseci

>> 7 prirodnih načina da se riješite paukova iz svog doma

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravednik80
Pravednik80
10:21 24.10.2016.

Jbtoew australija...