Biskup Škvorčević:

'Vjerom budite dionicima Božje pobjede nad smrću'

Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
'Vjerom budite dionicima Božje pobjede nad smrću'
23.03.2016.
u 15:08
Pozivam vas da tijekom ovog Uskrsa u godini milosrđa u svim našim župama svi zajedno obnovimo vjeru u Božje milosrđe, rekao je biskup Škvorčević
Pogledaj originalni članak

Požeški biskup mons. Antun Škvorčević uputio je uskrsnu poruku vjernicima Požeške biskupije. On je podsjetio kako su novozavjetni izvještaji o Isusovom uskrsnuću poticaj i pomoć vjernicima da se upute u svijet Božje pobjede nad smrću te postanu njezinim dionicima. Poručio je kako je uskrsnuće Kristovo djelo Božjeg milosrđa, njegove moći i ljubavi koja praštanjem oslobađa od zla i smrti te tako uvodi u puninu života.

- Upravo tijekom ovogodišnje korizme nastojali smo na župnim katehezama pobliže upoznati svoje milosrđe po učenju svetog Ivana Pavla II. Pozivam vas da tijekom ovog Uskrsa u godini milosrđa u svim našim župama svi zajedno obnovimo vjeru u Božje milosrđe – rekao je biskup Škvorčević.

>> 5 uskršnjih pjesama za uživanje u blagdanima

>> 5 filmova za uživanje u Uskrsu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
nemanatrag
17:09 23.03.2016.

Zato što bismo htjeli živjeti i poslije smrti ne znači da stvarno i hoćemo.Mitovima se borimo protiv prolaznosti...tragedija je što to svećenička kasta masno naplaćuje od neukih.