Ministar Orepić:

'Ante i ja našli smo se kako bismo se prisjetili naših suboraca i istine koja je neupitna'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Ante i ja našli smo se kako bismo se prisjetili naših suboraca i istine koja je neupitna'
21.03.2016.
u 12:08
Na novinarsko pitanje je li susret s Gotovinom bio poruka Tomislavu Karamarku i HDZ-u rekao je: "Ne, poruka je upravo ovo što sam vam rekao."
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jučer na Facebooku objavio fotografiju s umirovljenim generalom Antom Gotovinom, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić novinarima je danas u Saboru otkrio detalje tog susreta koji je uslijedio netom nakon objave navodnih topničkih dnevnika.

– Ante i ja našli smo se na Cvjetnu nedjelju kako bismo se prisjetili vremena iz Domovinskog rata koje smo zajedno prošli, prisjetili se onih ljudi koji su bili s nama, naših suboraca i istine koja je neupitna – kazao je ministar Orepić.

Na novinarsko pitanje je li taj susret bio poruka Tomislavu Karamarku i HDZ-u, rekao je: 

– Ne, poruka je upravo ovo što sam vam rekao.

>> 'Susret s Antom me podsjetio na kalvarije koje su moji suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

TO
torcidaš
12:33 21.03.2016.

Ovaj se lik umislio a tko je ta tebe tnao osim baba koje di do jucer masirao, digni livu nogu, digni desnu, digni obe. Tako babe pricajz.

CI
CIPS
12:33 21.03.2016.

Ovaj Orepić je u najmanju ruku suspektan lik.

Avatar juricamesko
juricamesko
12:18 21.03.2016.

mnogi od nas Orepiću nađemo se sa svojim zapovjednikom i prijateljem Gotovinom ali te slike ne objavljujemo niti njima šaljemo političke poruke.malo si se previše zatrčao.