'Manje oružja, manje tragedija'

Anonimno predao čitav arsenal oružja, šibenska policija zahvalna

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Anonimno predao čitav arsenal oružja, šibenska policija zahvalna
04.05.2021.
u 12:51
Oružje je izuzeto i pohranjeno u skladište Policijske uprave šibensko-kninske.
Pogledaj originalni članak

Šibenska policija izvijestila je da je u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ građanin dragovoljno predao oružje koje je posjedovao

Građanin je predao šest ručnih bombi, 1 450 komada streljiva i pet tromblonskih mina, a oružje je izuzeto i pohranjeno u skladište Policijske uprave šibensko-kninske.

- Zahvaljujemo savjesnom građaninu i svima drugima koji se, svojim pozivima o pronalasku ili dragovoljnoj predaji oružja, odluče uključiti u akciju te tako svoj dom učiniti sigurnijim, a potencijalnu opasnost svesti na najmanju moguću mjeru. Stoga i ovom prilikom pozivamo građane da anonimno i bez ikakvih sankcija i dalje vraćaju oružje koje pronađu ili posjeduju-  navode iz policije.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.