HUMANITARNI KONCERT

Ana Rucner nastupila u Lisinskom za djecu Gunje

Foto: Promo
koncert
Foto: Promo
koncert
Foto: Promo
koncert
Foto: Promo
koncert
10.10.2014.
u 12:28
Sav prihod od koncerta namijenjen je opremanju igraonice za djecu predškolske dobi te nabavu potrebne školske opreme
Pogledaj originalni članak

Violončelistica Ana Rucner u pratnji Gudačkog kvarteta Rucner te HKUD-a Osijek 1862 jučer je u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održala humanitarni koncert "Deloitte za djecu Gunje". Sav prihod od koncerta, koji je održan uz podršku predsjednika Ive Josipovića, namijenjen je opremanju igraonice za djecu predškolske dobi te nabavu potrebne školske opreme.

Koncert je okupio dvjestotinjak uzvanika koji su svojim donacijama pridonijeli ovoj humanitarnoj akciji, a događaj je svojim prisustvom i velikodušnim doprinosom uveličala i kineska veleposlanica u Hrvatskoj Deng Ying.

U konzultantskoj tvrtki Deloitte navode kako njihova humanitarna akcija još uvijek nije okončana. Tako će 14. listopada pjevačica Ivana Husar Mlinac svečano otvoriti igraonicu u kontejnerskom naselju u Gunji te će tom prigodom održati kratki koncert i radionicu za najmlađe.

>> Kukočeva inicijativa: Skupili 50.000 $ i 200.000 kn za obitelji u Gunji!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:59 12.10.2014.

Kruha i plesa, za ostalo bB!