traže ispriku

Američki stjuardi žele zabraniti prikazivanje serije 30 Rock

Foto: 'MARIO ANZUONI'
Američki stjuardi žele zabraniti prikazivanje serije 30 Rock
14.12.2011.
u 10:27
Udrugu je razljutila neposlušnost glumca Aleca Baldwina koji je zbog nje izbačen iz zrakoplova.
Pogledaj originalni članak

Alec Baldwin svoju je zaigranost i tvrdoglavost već platio izbacivanjem iz zrakoplova American Airlinesa, a nešto slično moglo bi se dogoditi i njegovoj seriji 30 Rock.

Kako prenosi CNN, udruga stjuarda American Airlinesa (APFA) u utorak je pozvala svoju kompaniju da zabrani prikazivanje serije na svim letovima nakon što je slavni američki glumac prošlog tjedna izbačen jer nije htio ugasiti mobitel. Bio je, naime, zauzet igranjem internetske videoigre Words With Friends.

– Potpuno podržavamo osoblje i način na koji su riješili situaciju – izjavio je glasnogovornik APFA-e Jeff Pharr dodajući da će udruga povući zahtjev za zabranu prikazivanja 30 Rocka ako se Baldwin ispriča. U NBC-u, koji emitira seriju, zasad nisu htjeli komentirati slučaj, a Baldwin se ispričao samo – sebi, odjeven u pilota, u sklopu skeča u popularnoj NBC-ovoj humorističnoj emisiji Saturday Night Live.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.