u potrazi za domom

Alex, lovac na jastuke i dekicu, rado uskače i u krilo

Foto: Privatni album
Aleks
Foto: Privatni album
Aleks
Foto: Privatni album
Aleks
Foto: Privatni album
Aleks
Foto: Privatni album
Aleks
27.11.2014.
u 19:34
Udomljava se kao kućni ljubimac, život u dvorištu bez pristupa u kuću ne zanima ga, a za lanac i boks ne želi ni čuti
Pogledaj originalni članak

Trogodišnji terijer Alex uspješan je lovac na jastuke i dekice, no jednako uspješno uskočit će u svako prazno krilo koje ugleda.

Svojim šarmom vraća osmijeh na zabrinuta lica, a najdraži mu je zadatak pridružiti se veseloj dječjoj igri. Uz njega sigurno neće sjediti ispred televizora i kompjutora. Kako je savladao sva pravila pristojnog ponašanja, ne odbija nikoga tko ga želi maziti. Aleks je na privremenom smještaju u Zagrebu i udomljava se isključivo kao kućni ljubimac. Život u dvorištu ga ne zanima, osim ako nije s dozvolom boravka u kući, a o lancu i boksu uopće ne razmišlja.

Udomljava se cijepljen, čipiran i kastriran, a ostale informacije i uvjete udomljavanje možete dobiti na telefon 098/877298.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.