iSPAD U VLADI

Vučić strgao vrata i vikao na direktore: Bando lopovska!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vučić strgao vrata i vikao na direktore: Bando lopovska!
25.12.2013.
u 20:29
Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sram! Van da vas nikad više nisam vidio! Nikad vam nije dosta novca, a imate najveće plaće u Srbiji, bijesno je urlao Vučić na direktore koji su došli zatražiti isplatu 13. plaće
Pogledaj originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu strgao bravu na vratima svog kabineta kada su ga članovi rukovodstva Agencije za kontrolu letenja zatražili da njima i radnicima isplati 13. plaću!

- Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sram! Van da vas nikad više nisam vidio! Nikad vam nije dosta novca, a imate najveće plaće u Srbiji... - bijesno je zaurlao Vučić, piše Blic čiji se novinar u trenutku Vučićeva ispada nalazio u susjednoj prostoriji. Čuo je svaku Vučićevu riječ, kao i svi ostali djelatnici koji su se zatekli na hodnicima zgrade Vlade u Nemanjinoj 11.

Ubrzo je do Vučićevog ureda došao bravar koji je zamijenio strganu bravu.

Blic podsjeća kako je ministar Lazar Krstić dobio nalog o zabrani isplata 13. plaće u svim državnim službama.

>>Vučić lovi Dinkića jer je 'sklonio' 18 milijardi eura?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

Avatar antuntun55
antuntun55
21:02 25.12.2013.

Srbija me kao prosječno osvještenog Hrvata zanima kao vodostaj Mekonga u Mianmaru...

Avatar tajar
tajar
21:07 25.12.2013.

A u Srbiji novinari čuče po sobama do ministarskih kabineta inaće nebismo dobili ovako važnu informaciju.

TM
Tata_Mata6
22:53 25.12.2013.

zasto taj cetnik Vucic ima tako mesnate napuhane zenske usne?