Srpski premijer

Aleksandar Vučić: Mi smo najveći prijatelji Rusiji u Europi

Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
Aleksandar Vučić: Mi smo najveći prijatelji Rusiji u Europi
01.09.2014.
u 15:42
Istaknuo je da Srbija nije i ne namjerava uvesti sankcije toj zemlji.
Pogledaj originalni članak

Srpski premijer Aleksandar Vučić kaže kako je Beograd pokazao Rusiji da je njen istinski i najveći prijatelj u Europi i istaknuo da Srbija nije i ne namjerava uvesti sankcije toj zemlji, javljaju mediji u Srbiji.

Vučić je rekao da je pozicija Srbije "po tom pitanju vrlo jasna" i dodao da su pred Srbijom i Rusijom važni zajednički projekti koje će razvijati zajedno. - Srbija je potpisala sporazum o izgradnji "Južnog toka" i točka. Naša pozicija o tome je apsolutno jasna.  Razgovaramo o tome s našim europskim i ruskim partnerima. To je jako važan energetski projekt za Srbiju i Srbija ne mijenja svoje mišljenje ovisno o tome kakva je politička situacija u ovom trenutku u svijetu - rekao je Vučić za Televiziju "Rusija 24". Govoreći o situaciji u Ukrajini, Vučić je istaknuo kako je izlaz samo jedan i mirno rješenje nema alternativu. 

- Onaj tko misli drukčije jako griješi. Postizanje trajnog mira podrazumijeva traženje kratkog puta za rješenje svih problema. Nitko ne treba ginuti i braća Slaveni ne trebaju prolijevati krv - rekao je Vučić.

>> Srbija od Rusije na poklon dobila akumulatore za MiG-ove. Vučić: Zahvalni smo Putinu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar western_star
western_star
16:31 01.09.2014.

samo idite tim putem. bolje za nas I nasu buducnost samo ostavite putovnice na bajakovu. molim vas

Avatar Šljivovica
Šljivovica
16:14 01.09.2014.

A sto se ovi srbi vole ulizivati rusima, a ruse boli ona stvar za srbadiju.

DU
Deleted user
16:18 01.09.2014.

Ajde, napokon su odabrali stranu, mada će već sutra cviliti Merkelici.