KERUM

Ako je itko fin prema damama, to sam ja!

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Ako je itko fin prema damama, to sam ja!
03.03.2010.
u 12:33
- Tako me naučila mater. Ja sam imao mater i tri sestre, i danas ih imam - rekao je splitski gradonačelnik komentirajući prozivke iz vrha HDZ-a zbog ponašanja.
Pogledaj originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum danas je komentirao prozivke potpredsjednika Vlade Darka Milinovića koji ga je oštro prozvao zbog "neljudskog i nekolegijalnog" odnosa prema HDZ-ovim vijećnicima.

- Ako je itko fin prema damama, to sam ja. Tako me naučila mater - ja sam imao mater i tri sestre, i danas ih imam. Jako sam pažljiv prema damama - izjavio je Kerum. Dodao je da je HDZ oporba u gradu, a u županiji su "pola-pola".
- Ta se priča stalno ponavlja! - zaključio je Kerum.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JA
jankoprekobrda
13:05 03.03.2010.

Da virujemo mi tebi, nezgoda je jedino sto po tvome oko tebe nema dama da bi ih moga postivat i biti pazljiv prema njima.

RU
Rumba
13:57 03.03.2010.

Meštre gradonačelnički, da li je tebi uopće jasno značenje riječi \' dama \' ? Uvjeren sam da nije i dame zasigurno nisu glasale za tebe i tvoj način elokventne komunikacije koja bi više odgovarala odvaljenim brđama ... Asti gospe daj malo ubuduće više pripazi na tu svoju jezičinu ...

SK
santa klaus
18:19 03.03.2010.

Šta se taj Milinović uhvatio bontona nekog?!Sad kad je ispao smiješan, jer nijedan jači zakon mu nije pio vode i pokazao se kao glupost, te ga je i sam povukao, sad od drži lekcije.Bolje neka drži lekcije svome nećaku, koji bi trebao biti finiji malo , bar zbog rođe koji ga je uvukao u bolnicu.Radiolog?!Jel to isto neki doktor??Ha-ha