Nova prijetnja

Agencija za nuklearnu energiju: Iran priprema atomsku bombu

Foto: '
Agencija za nuklearnu energiju: Iran priprema atomsku bombu
14.10.2011.
u 10:35
Navodno postoje satelitske fotografije koje potvrđuju nabavu materijala potrebnog za proizvodnju atomske bombe.
Pogledaj originalni članak

Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) uskoro će objaviti da je iranski nuklearni program usmjeren na stvaranje atomske bombe, javlja francuski list Le Figaro.

Najveće i najsloženije izvješće koje je IAEA ikad morala napisati o tako osjetljivoj temi trebalo bi biti izneseno na sljedećem zasjedanju čelnika agencije koje će se održati 17. studenoga u Beču. Militantni karakter iranskog nuklearnog programa više nije bezopasan.

Navodno postoje satelitske fotografije koje potvrđuju nabavu materijala potrebnog za proizvodnju atomske bombe kao i izvješća stručnjaka i disidenata.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 529

OB
-obrisani-
23:38 14.10.2011.

ni šerif ni mudžahedin

JJ
juxxy jazz
10:55 14.10.2011.

Prvo su iranski agenti optuženi od strane amerikanaca da su pripremale atentat na saudijskog veleposlanika, a sada stižu optužbe da pripremaju atomsku bombu. Je li to priprema za novi rat?

RE
@rea
19:20 14.10.2011.

I nije to bila revolucija, to je bila devolucija.