na cesti D3

25-godišnjakinja poginula u sudaru automobila i kombija

Foto: 'kristina stedul-fabac'
25-godišnjakinja poginula u sudaru automobila i kombija
25.09.2011.
u 09:10
Nesreću je skrivio vozač kombija koji je Fiatu delničkih registracijskih oznaka oduzeo prednost.
Pogledaj originalni članak

25-godišnjakinja iz Skrada poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 21.35 sati na cesti D3 u mjestu Donja Dobra.

Do nesreće je došlo kada se kombi riječkih registarskih oznaka sa zemljanog ugibališta uključivao u promet. U tom je trenutku oduzeo prednost osobnom vozilu Fiat Brava delničkih registarskih oznaka, koje je udarilo u kombi, a potom se zaustavilo na zemljanom proširenju. U Fiatu su se nalazile tri osobe - poginula je mlada suvozačica, a dvoje je zadobilo teške i lakše ozlijede. U ovom je srazu vozač kombija prošao bez ozljeda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.