DVOSTRUKO VJENČANJE

Udala se Meg White

26.05.2009.
u 22:13
Pogledaj originalni članak

Bubnjarica White Stripesa, 34-godišnja Meg White, udala se u petak u Nashvilleu na dvostrukom vjenčanju održanom u dvorištu kuće njezinog glazbenog partnera Jacka Whitea.

Megin zaručnik, a od petka i suprug, Jackson Smith, gitarist je iznimnog pedigrea; njegov otac, pokojni Fred "Sonic" Smith, bio je gitarist legendarnih detroitskih proto-punkera MC5, a majka mu je slavna Patti Smith.

Drugo od dva istodobno održana vjenčanja bilo je ono Jo McCaughey i Jacka Lawrencea, koji je basist u grupama Raconteurs i Dead Weather, glazbenim projektima kojima se Jack White bavi uporedo s radom u White Stripesima.

Kad se White Stripes pročuo po svojoj glazbi, Meg i Jack White tvrdili su da su brat i sestra, ali uporni kopači po matičnim knjigama ustanovili su da to nije istina, nego da su njih dvoje bili u braku od 1996. i da su se razveli 2000.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr