Kolumna

Treća Jugoslavija trajat će jedanaest godina

Treća Jugoslavija trajat će jedanaest godina
03.12.2010.
u 12:00
Davor Domazet Lošo otkrio je da se tvorevina neće zvati Jugoslavija nego Jugosfera
Pogledaj originalni članak

Davor Domazet Lošo, admiral u mirovini, ekskluzivno je za Slobodnu otkrio da se obnavlja Jugoslavija. Svoje izvore ne želi odati, ali na temelju prikupljenih podataka proveo je sveobuhvatnu analizu i zaključio da će obnova bivše države uslijediti na srpski Vidovdan, 28. lipnja 2014. Tajnoviti admiral otkrio je tek da se tvorevina neće zvati Jugoslavija nego Jugosfera, a sreća je u nesreći što neće potrajati četrdeset pet godina, već samo jedanaest, do 2025., za kada Lošo najavljuje početak Trećeg svjetskog rata.

Ministar Šuker diplomirao je u četrdesetoj godini
Ivan Šuker, ministar financija, zatajio je u svojoj biografiji podatak da je diplomirao ekonomiju tek u 40. godini, otkriva Jutarnji. Vidi se da je dobro utvrdio gradivo, čak dvadeset i jednu godinu.

Preminulog pacijenta pozvali na kontrolu
Boško Đermanović preminuo je prije šesnaest mjeseci u bjelovarskoj bolnici zbog liječničkog nemara, uvjerena je njegova obitelj. Nesretni Đermanović u bolnici je dobio sepsu, pišu 24 sata, i u takvu je stanju otpušten na kućnu njegu! Na žalost, zbog sepse je vraćen u bolnicu u kojoj je zbog toga i umro. Obitelj razmišlja o tužbi protiv bolnice, posebice nakon što su ih prošli mjesec nazvali da pokojnog Boška dovedu – na kontrolu!

Teški dani za Fani
Fani Horvat, poduzetnica iz Splita, proživljava teške dane jer je njezina veza sa Željkom Kerumom u ozbiljnoj krizi. Trač rubrike dvoje je li splitski gradonačelnik napustio svoju djevojku i sada spava na jahti ili je Fani ostavila dečka i vratila se majci, ali prava drama odvija se na financijskom planu. Poslovni dnevnik zavirio je u knjigovodstvo Kerumove djevojke i otkrio da je njezinih pet tvrtki na kraju 2009. imalo gubitak od 3,12 milijuna kuna, a dugovi bankama, dobavljačima i “bliskim pravnim osobama” dosegnula su 47,9 milijuna kuna. Reklo bi se da tu račun nije čist, a ni ljubav možda neće biti duga.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

SB
sbb
12:35 03.12.2010.

\"Davor Domazet Lošo, admiral u mirovini, ekskluzivno je za Slobodnu otkrio da se obnavlja Jugoslavija. Svoje izvore ne želi odati.....\" Zar i trebaju neki \"izvori\"? Nije li dosta samo onako, pogledati oko sebe?

OB
-obrisani-
13:02 03.12.2010.

Izgleda da je Gerovac pritisnuo gospodina Jurkovića. Postao je cinik....

PO
ponekad
12:33 03.12.2010.

pacijent je napisao knjigu pa sada sam sebe reklamira.Inače obožava jest buniku.Toliko o admiralu koji je dobio čin na Jarunu.