Promo

Zaslon mobitela moguće je osigurati od oštećenja

Zaslon mobitela moguće je osigurati od oštećenja
VL
Autor
PR Članak
16.07.2018.
u 11:57
Prvih godinu dana je besplatno, a nakon toga se naplaćuje 19 kuna mjesečno.
Pogledaj originalni članak

Kako bi svatko mogao uživati u svom novom mobilnom uređaju, bez razmišljanja o troškovima oštećenja, ako pukne zaslon mobitela, Tele2 u suradnji s osiguravajućim društvom AmTrust International Underwriters i liderom u pružanju digitalnih rješenja zaštite za mobilne uređaje Digital Care-om omogućuje uslugu osiguranja zaslona.

Prvih godinu dana polica osiguranja zaslona je besplatna za Huawei Mate 10 Lite i Samsung Galaxy A5 2017, uz tarifu Raspali i BEZBROJ GB, a nakon tog razdoblja naplaćuje se 19 kuna mjesečno te vrijedi u cijelom svijetu.

Polica se može ugovoriti pri kupovini novog mobilnog uređaja, automatski se obnavlja do maksimalno 60 mjeseci i uključuje jedan besplatan popravak unutar 12 mjeseci. Osiguranje je moguće raskinuti u bilo kojem trenutku, bez dodatnih naknada, no nakon raskida ne može se ponovno ugovoriti za isti uređaj.

DOLAZE RAFALEI, ALI...

MiG-ovi su trebali biti prizemljeni, ali plan se drastično promijenio: Više je razloga

Plan je bio da preostali MiG-ovi, a sada ih još uvijek leti pet do osam primjeraka, kako kada, završe dijelom u muzejima, naravno prethodno razoružani, a spominjala se tek mogućnost da neki od njih budu i konzervirani, zlu ne trebalo. Računalo se da im ionako ističu zadnji resursi, te nema smisla nastaviti trošiti i na njihovo letenje i održavanje, kad već dolaze noviji, puno mlađi i skuplji Rafalei.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.