ZIP

Projekt Snow Buddy osvojio prvo mjesto

Foto: PR
Projekt Snow Buddy osvojio prvo mjesto
29.06.2018.
u 13:41
Pobjednički tim dobio je 15.000 kuna za pomoć u finalizaciji izrade prve verzije proizvoda. S nizom startupa ostvareni su kontakti uz preporuku da se uključe u jesenski program inkubacije Algebra LAB-a
Pogledaj originalni članak

Projekt Snow Buddy osvojio prvo mjesto i 15.000 kn na drugom natjecanju#startupZG Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. 

Cilj je projekta spojiti skijaške instruktore sa svima onima koji traže podršku skijanja na jednostavan i lagan način kroz mobilnu aplikaciju. Izgradnja zajednice koja će omogućiti dijeljenje znanja i skijaških vještina te monetizacija kroz usku suradnju sa skijalištima, instruktorima i školama skijanja.

SmartStop je pametna stanica za javni prijevoz temeljena na principima interneta stvari (IoT). Konkretno, SmartStop pametne stanice za javni prijevoz integriraju sve funkcije javnih usluga kao što su informacije o vremenu i voznom redu, položaj vozila u stvarnom vremenu, proizvodnja i korištenje solarne energije, besplatni pristup internetu, rasvjeta, informativni sustav, punjenje mobilnih uređaja, pregled događaja i ustanova (restorani, zabavni eventi, izložbe…),

Pin-a-Gym: Osnovni je cilj rješavanje problema pretrage, rezervacije i najma sportskih terena za različite sportove i aktivnosti. Ideja je napraviti skalabilni sustav koji će u isto vrijeme rješavati više problema, od vođenja sportskih terena s jedne strane do usluge pretrage, rezervacije i najma terena s druge strane.

FloorNap: Web-aplikacija koja posreduje između iznajmljivača i turista garantira niske cijene do 15 eura za noć po čovjeku. Osnovna je ideja biti nešto između Couchsurfinga (besplatnog smještaja) i Airbnba te se prilagoditi određenom tipu turista.

IG+: Kvartovski dućani s pretplatom koja zamjenjuje maržu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.