Nba liga

Zubac više nije član Lakersa!

Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
07.02.2019.
u 21:30
Lakersi su u zamjenu dobili Mikea Muscalu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac ostat će u Los Angelesu, ali od četvrtka više neće nositi dres Lakersa. Zubac je u posljednjim minutama predviđenim za razmjenu igrača poslan u Los Angeles Clipperse, a uz njega je u isti klub otišao i Michael Beasley.

U Lakerse je umjesto njih stigao centar Mike Muscala. 

Proteklih se dana govorilo da će Zubac otići 'u paketu' u New Orleans Pelicanse, ali je u međuvremenu pokušaj dovođenja Anthonyja Davisa propao jer je kalifornijski klub procijenio da za njega previše traže. 

Zubac se u posljednje vrijeme počeo sve više isticati u momčadi Lakersa, a nedavno je protiv Oklahome upisao 26 poena. Deset dana kasnije je takav učinak zamalo nadmašio, ali je protiv Phoenixa stao na 24.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

YU
yurkov
22:24 07.02.2019.

Čuj ovo, niz ulicu... bukvalno prevedeno sa engleskog