Napustio Minsk

Zrinjski uoči Europske lige doveo nekadašnjeg igrača Hajduka

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Dinko Trebotić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinko Trebotić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinko Trebotić
06.08.2020.
u 20:26
Tridesetogodišnji Trebotić, koji je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, u klub iz Mostara dolazi iz momčadi Dinama iz Minska za koju je u protekloj sezoni odigrao jedanaest susreta
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaš Dinko Trebotić novo je pojačanje Zrinjskog iz Mostara, bosanskohercegovačke premijerligaške momčadi koja će nastupati i u Europskoj ligi ove sezone.  

Tridesetogodišnji Trebotić, koji je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, u klub iz Mostara dolazi iz momčadi Dinama iz Minska za koju je u protekloj sezoni odigrao jedanaest susreta.

Trebotić je proizvod Hajdukove omladinske škole i s tom je momčadi imao seniorski debi. U Prvoj HNL je igrao još za Lokomotivu i Slaven Belupo, a iza sebe ima iskustvo igranja i u Mađarskoj (Videoton, Kaposvar), Izraelu (Bnei Yehuda), Norveškoj, (Fredrikstad) i Bjelorusiji (Dinamo Minsk).

Trebotić dolazi u Zrinjski nakon što je već započelo nogometno prvenstvo u BiH. Zrinjski će nastupati i u Europskoj ligi, a svoga će prvog protivnika doznati u ponedjeljak nakon žrijeba parova Europa lige.

Zahvaljujući UEFA koeficijentu mostarski klub imat će status nositelja u eventualno prva dva kola kvalifikacija. Utakmice prvog kola su 27. kolovoza, a igrat će se samo jedna utakmica. Domaćin se se odrediti žrijebom. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.